Menu

Tarieven (CPC & CPS)

CPC – Costs Per Click

Het CPC-model houdt in dat VitaminesBestellen voor elke bezoeker die wordt doorgestuurd naar je webshop een vast tarief ontvangt (cost per click). Deze leads worden realtime geregistreerd in ons adverteerdersplatform en worden maandelijks gefactureerd. Leads en overige statistieken zijn duidelijk inzichtelijk binnen je eigen VitaminesBestellen dashboard. Om onze CPC tarieven zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn deze opgedeeld in productcategorieën.

  • CPC Tarief: € 0,22 excl. btw.

Deeplink homepage

De deeplink die wordt gebruikt voor het doorsturen van potentiële kopers naar de homepage van jullie webshop bedraagt:

  • Deeplink CPC Tarief: € 0,10 excl. btw.

CPS – Costs Per Sales

CPS is de afkorting voor Cost Per Sale. Via het CPS model ontvangt VitaminesBestellen over de voltooide aankopen een commissie. Over het totaalbedrag van deze voltooide betaling, minus de verzendkosten, vragen wij een vast commissie percentage van 4%. Geregistreerde verkopen en overige statistieken zijn duidelijk en realtime inzichtelijk binnen je eigen VitaminesBestellen adverteerdersportaal. Verrekening vindt maandelijks plaats.

  • CPS commissie: 4% over totaal orderbedrag zonder verzendkosten.

Geen aanmeldingskosten

Het aanmelden van je webshop op VitaminesBestellen.nl is volledig gratis. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, mail dan naar max@voordeelgroep.nl.

Download CPC en CPS tariefkaart [pdf, 1mb]

Lees verder

Schrijf je direct in voor onze vitamine nieuwsbrief!