Menu

Over ons

VitaminesBestellen.nl is de start locatie voor iedere consument die graag online vitamines wilt bestellen. Met ruim 30 webshops die worden vergeleken in onze prijsvergelijker is ons assortiment enorm ruim. Je komt sommige producten niet in normale winkels tegen, waardoor je voor een vitamines, mineralen of supplementen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs kunt bestellen.

VitaminesBestellen.nl maakt het je makkelijk. We hebben een zeer compleet en overzichtelijk productaanbod, met onder andere multivitaminen, omega 3 en vitamine B12. Door onze geavanceerde filters maakt het selecteren van de juiste webshop, merk en vitamine zeer eenvoudig.

In onze prijsvergelijker vind je een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van vitamines, mineralen, en voedingssupplementen. Maar ook kun je veel lezen over gezondheidstips, afvallen en sporten. Ontdek voordelige producten en merken waar je normaal gesproken niet tegenaan zou lopen. Vergelijk je favoriete producten en bestel ze gemakkelijk vanuit je luie stoel en tegen de voordeligste prijs. Maar er is nog meer. Naast het grootste aanbod vind je hier ook de beste dagaanbiedingen. Dus schroom vooral niet om onze Facebook pagina te liken of je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief voor exclusieve aanbiedingen.

Ontmoet ons team

Ons gedreven team is één van onze voornaamste troeven. VitaminesBestellen.nl wordt namelijk geleid door een groep mensen met passie voor gezondheid. Keertje kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

img

Max Yskes

Co-founder

img

Simon Kriek

Co-founder

img

Remy de Rooij

Co-founder

Schrijf je direct in voor onze vitamine nieuwsbrief!